Verschillende soorten cloud. Welke past het beste bij uw organisatie?

Overweegt u een overstap naar de zakelijke cloud, maar komt u er niet uit? Dat is niet
verwonderlijk, want de cloud is een lastig, enigszins ongrijpbaar begrip. Ga mee en stap in de wereld van mission critical IT, servicemodellen en snelle verbindingen. Na het lezen van onze whitepaper heeft de cloud geen geheimen meer voor u.

Zorgeloos en overal kunnen werken, liefst zonder investeringen; de belofte van “de cloud”.
Iedere werkgever krijgt met clouddiensten te maken. Sterker nog, al dan niet bewust, grote kans dat uw bedrijf of uw medewerkers al iets in de cloud doen. Daarom is ‘werken in de cloud’ actueler dan ooit. Lekker efficiënt, schaalbaar en makkelijk, toch?  

Maar wat is de cloud eigenlijk? En wat betekent het voor jouw organisatie? En welke keuzes moet je maken als je grip op je ICT wilt houden?  

In deze whitepaper ontdekt u de volgende onderwerpen


Meer weten?

Is connectiviteit ook voor jou organisatie cruciaal? Neem dan contact met ons op! Je mag ons natuurlijk ook zelf bellen. 

Deel deze blog
Gerelateerd artikel

Connecteren met de cloud: via het publieke internet of privé-netwerk

23-05-2023

Een betrouwbare en veilige verbinding is van cruciaal belang voor toegang tot uw cloudomgeving. Een dark fiber-oplossing levert de meeste controle op.

Goed nieuws!
U bent een stap dichter bij het meest betrouwbare glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is zakelijk glasvezel van TReNT beschikbaar. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen geautomatiseerde aanbieding afgeven. Dit kan komen doordat ons glasvezelnetwerk niet direct bij u in de buurt ligt of door bijzondere omstandigheden. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, of bel met één van onze specialisten op 053 - 711 41 00.
Mogelijkheden in de toekomst
Deze locatie ligt momenteel buiten het bereik van ons netwerk voor een directe aansluiting. Wij zijn ons netwerk continu aan het uitbreiden en mogelijk kunnen we u in de toekomst wel van dienst zijn. Laat uw gegevens achter zodat we u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen, of bel ons op 053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.