Attent Zorg en Behandeling

Attent Zorg en Behandeling zet ook Doesburgse vestigingen op dark fiber


12-07-2024

We zijn trots om aan te kondigen dat Zorggroep Attent, in samenwerking met Stadsring Arnhem (SSGA) en TReNT Glasvezel, nu beschikt over een volledige dark fiber ring tussen al hun vestigingen.

Onlangs hebben we de twee Doesburgse locaties van Attent succesvol aangesloten op ons glasvezelnetwerk.

Om deze mijlpaal te vieren, werd een feestelijke taart aangesneden door Richard Beckmann, Manager ICT en Informatievoorziening bij Attent. Beckmann gaf aan: "Attent is nu volledig uitgerust voor de digitale zorguitdagingen van de toekomst met twee verschillende datacenteraansluitingen in een dark fiber ring."

Zorggroep Attent biedt sinds 1955 zorg aan ouder wordende mensen in Zuidoost-Gelderland, zowel thuis als op één van hun elf zorglocaties. Hun doel is het creëren van een fijne en veilige leefomgeving, met diensten op het gebied van wonen, revalidatie en thuiszorg.

Bij TReNT zijn we er trots op dat we betrouwbare en hoogwaardige glasvezeloplossingen kunnen bieden die bijdragen aan de toekomst van zorg in Nederland.

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en het ondersteunen van Attent bij hun missie om de beste zorg te bieden aan hun cliënten.

Goed nieuws!
U bent een stap dichter bij het meest betrouwbare glasvezelnetwerk van Nederland. Op uw locatie(s) is zakelijk glasvezel van TReNT beschikbaar. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via 053 - 711 41 00.
Speciale voorwaarden
Voor uw locatie(s) kunnen wij momenteel geen geautomatiseerde aanbieding afgeven. Dit kan komen doordat ons glasvezelnetwerk niet direct bij u in de buurt ligt of door bijzondere omstandigheden. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, of bel met één van onze specialisten op 053 - 711 41 00.
Mogelijkheden in de toekomst
Deze locatie ligt momenteel buiten het bereik van ons netwerk voor een directe aansluiting. Wij zijn ons netwerk continu aan het uitbreiden en mogelijk kunnen we u in de toekomst wel van dienst zijn. Laat uw gegevens achter zodat we u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen, of bel ons op 053 - 711 41 00.
Bedankt voor uw aanvraag. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.